Dagens Lunchbuffé

serveras från 11:30 till 14:00 på vardagar, och 11:30 till 15:00 på helgen.

135:- inkl salladsbord, bubbelvatten, kaffe och kaka

Måndag 29/4

Ugnsbakad falukorv med äpplen & tomatsås

Stekt inlagd strömming med kall kaviarsås och kokt potatis

 

Tisdag 30/4

Stekt lättrimmat fläsk med raggmunk, bruna bönor, löksås, kokt potatis och lingonsylt

Strimlad kycklingfilé med mild currysås och pasta

 

Onsdag 1/5

Kebabpanna med wokade grönsaker, ris och bbq-sås

Stekt panerad firre med dansk remouladsås och kokt potatis

 

Torsdag 2/5

Kålpudding med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon

Ärtsoppa med fläsk. Pannkaka med sylt och grädde

 

Fredag 3/5

Pastagratäng med köttfärs och Västerbottensost

Kycklingfilé i sås på soltorkad tomat, spenat och vitlök serveras med ris

 

Lördag 4/5

Nattbakad fläskkarré serveras med ansjovisgräddsås, gelé och kokt potatis

Fiskgratäng med jordärtskocka samt dill- och hummersås

 

Söndag 5/5

Smörstekt schnitzel serveras med rödvinssås, bearnaise och rostad potatis

Lättbakad kungsflundra med potatismos, kapris, brynt smör och dill