Dagens Lunchbuffé
serveras från 11:30 till 14:00 på vardagar, och 11:30 till 15:00 på helgen.
135:- inkl salladsbord, bubbelvatten, kaffe och kaka
Måndag 29/4
Ugnsbakad falukorv med äpplen & tomatsås
Stekt inlagd strömming med kall kaviarsås och kokt potatis
Tisdag 30/4
Stekt lättrimmat fläsk med raggmunk, bruna bönor, löksås, kokt potatis och lingonsylt
Strimlad kycklingfilé med mild currysås och pasta
Onsdag 1/5
Kebabpanna med wokade grönsaker, ris och bbq-sås
Stekt panerad firre med dansk remouladsås och kokt potatis
Torsdag 2/5
Kålpudding med gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon
Ärtsoppa med fläsk. Pannkaka med sylt och grädde
Fredag 3/5
Pastagratäng med köttfärs och Västerbottensost
Kycklingfilé i sås på soltorkad tomat, spenat och vitlök serveras med ris
Lördag 4/5
Nattbakad fläskkarré serveras med ansjovisgräddsås, gelé och kokt potatis
Fiskgratäng med jordärtskocka samt dill- och hummersås
Söndag 5/5
Smörstekt schnitzel serveras med rödvinssås, bearnaise och rostad potatis
Lättbakad kungsflundra med potatismos, kapris, brynt smör och dill